Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie
Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie
BLOG
EpilSoft

WAT U MOET WETEN VOORDAT U LASERONTHARING KRIJGT

INVESTEER IN JEZELF, OMDAT JE HET VERDIENT!

Permanente laserontharing is de meest effectieve methode om haargroeiproblemen permanent te behandelen, zowel voor esthetische als voor therapeutische doeleinden, zoals het behandelen van ingegroeide haartjes.

VOOR WELKE HAARTYPEN IS LASER EFFECTIEF? Laserontharing is effectiever op een lichte huid met donker haar. Haar zonder melanine (witte, rode of blonde fuzz) kan niet met laser worden verwijderd.

HOEVEEL LASERONTHARINGSESSIES ZIJN ER NODIG? Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het huidtype, de aard van het haar, het geslacht van de patiënt, de leeftijd en het te behandelen gebied. Hormonale onevenwichtigheden moeten ook worden overwogen.

Het is essentieel om voor de volgende sessie te wachten tot er een nieuwe generatie haar verschijnt. Het interval varieert afhankelijk van het behandelde gebied, het huidtype en de aard van het haar. Plan gemiddeld een periode van 6 tot 8 weken tussen elke sessie.

AANBEVELINGEN VOOR LASERONTHARING : Hier zijn belangrijke punten die u moet weten voordat u met een laserbehandeling begint:

  1. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de behandelingsperiode , aangezien de zon huidmelanine activeert, wat het doelwit is van de laser en brandwonden kan veroorzaken.
  2. Stop om dezelfde redenen met het aanbrengen van zelfbruiners .
  3. Niet waxen (of een techniek gebruiken die de haarbol verwijdert, zoals een pincet, ontharingscrème of sugaring) in de maand voorafgaand aan de sessie. Scheer het te behandelen gebied echter 2 tot 3 dagen voor uw afspraak, tenzij het het gezicht is.
  4. Zorg ervoor dat het haar niet langer is dan 1 mm.
  5. Informeer uw laserassistent als u medicijnen gebruikt , aangezien sommige medicijnen de huid lichtgevoelig kunnen maken en specifieke laserinstellingen vereisen.
  6. Vermijd het dragen van nieuwe, ongewassen kleding in de week voor de behandeling, omdat deze pigmenten op de huid kan achterlaten, die een doelwit zijn voor de laser.
  7. De huid moet droog en vrij van cosmetica zijn. Het aanbrengen van een verdovende crème zoals Emla wordt afgeraden. Het gevoel van de patiënt is belangrijk voor het bepalen van de optimale laserenergie en het voorkomen van brandwonden.
  8. Een getatoeëerde huid is geen contra-indicatie voor laserontharing. Er zullen speciale voorzorgsmaatregelen worden genomen, zoals het aanbrengen van tape op het getatoeëerde gebied, om brandwonden te voorkomen.

Bent u overtuigd en wilt u een einde maken aan uw haargroei, dan kunt u online of telefonisch een afspraak inplannen op 0470 581 467 .  

UW EERSTE RAADPLEGING EN EEN TEST ZIJN GRATIS!

Wij bieden u een eerste consultatie en een gratis test aan om uw behandelplan vast te stellen en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen, aangepast aan uw huidfototype. Deze consultatie is kosteloos en verplicht u tot niets. 

Profitez de notre offre spéciale de première consultation et de test gratuits.
Scroll naar boven