Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie
Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie

Permanente Laserontharing voor Mannen

Steeds meer mannen kiezen voor definitief ontharen! Inderdaad, het tijdperk waarin deze praktijk als voorbehouden aan vrouwen werd beschouwd, behoort nu tot het verleden. Ook mannen maken zich zorgen over hun haargroei. Daarom heeft EpilSoft de beslissing genomen om aan deze groeiende vraag te voldoen door laserontharingssessies aan te bieden die speciaal zijn ontworpen voor mannen.

Ons team van specialisten heeft specifieke protocollen ontwikkeld om de beste resultaten te behalen op het gebied van permanent ontharen voor mannen. Weinig lasercentra hebben ervoor gekozen om ook mannelijke klanten te bedienen, maar bij EpilSoft is het onze prioriteit geworden. We streven ernaar om deze echte kwaliteit van leven voor iedereen toegankelijk te maken door elk individu de mogelijkheid te bieden permanent van zijn haar af te komen.  

LASERONTHARING VOOR MANNEN: BAARDGEBIED

Voor mannen leidt regelmatig scheren of het gebruik van een trimmer op het gezicht vaak tot irritaties, puistjes of ingegroeide haartjes.
Of het nu voor therapeutische doeleinden is om deze problemen aan te pakken of gewoon voor esthetisch comfort, laserontharing voor het baardgebied is de veilige en effectieve oplossing. We voeren laserontharing uit op de baardcontouren, inclusief de wangen en nek, om uw baard perfect te definiëren en vorm te geven. U krijgt een gladde en irritatievrije baardomtrek.

Je gezicht ziet er netjes en verzorgd uit. Het is aan te raden om voor de lasersessie te scheren. Na de sessie brengt onze assistente een vochtinbrengende crème aan om het warmtegevoel te verlichten. Uw huid kan na de behandeling wat rood worden, maar u kunt direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

Sans titre (400 × 300 px) (700 × 503 px)

LASERONTHARING VOOR HEREN – RUG

 

Steeds meer mannen overwegen permanente laserontharing voor hun rug. Dit gebied is moeilijk te bereiken om te scheren, en harssessies kunnen zowel pijnlijk als vervelend zijn. Daarom is laserontharing voor de rug de ideale oplossing om van ongewenste haargroei af te komen.
In ons EpilSoft-centrum beschikken onze teams over ultramoderne apparatuur waarmee grotere gebieden, zoals de rug, sneller kunnen worden behandeld. Dankzij ons huidkoelsysteem met gepulseerde koude lucht is de laserontharingsbehandeling voor de rug minder pijnlijk. Tijdens uw eerste consult beoordeelt onze assistent uw haargroei om het meest geschikte laserprotocol voor uw geval te bepalen.

De laser zal de dikste haren verwijderen, maar het is belangrijk op te merken dat het bij mannen, vanwege hun dichtere haargroei, een uitdaging is om al het haar volledig te verwijderen. De resterende haren zullen echter fijner en minder in aantal zijn. Het is ook essentieel om niet bruin te worden tijdens de lasersessies.

Net als bij andere gebieden, is het aanbevolen om de rug grondig te scheren voor de permanente laserontharingssessie. Na de sessie wordt een vochtinbrengende crème aangebracht om het gevoel van warmte te kalmeren. Direct na de sessie kunt u uw normale bezigheden hervatten. 

Design sans titre-80

LASERONTHARING VOOR MANNEN – BUIK

Steeds meer mannen hechten belang aan hun uiterlijk en kiezen daarom voor laserontharing in de buikstreek.
Laserontharing van borst en buik wordt steeds populairder. Of het nu gaat om overmatige haargroei, sportgerelateerde redenen of gewoon om esthetische overwegingen, permanente laserontharing is de oplossing om van ongewenste haargroei af te komen. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen het borstgebied, dat zich boven de borstspieren bevindt, en het buikgebied, dat overeenkomt met het gebied van de buik.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunt u in ons EpilSoft lasercentrum profiteren van effectieve en pijnloze laserontharing van de borst en buik.

Onze teams van gespecialiseerde laserontharingsassistenten zorgen voor een veilige en hygiënische behandeling. Naast de Alexandrite laser is ons EpilSoft lasercentrum uitgerust met een pulsed cold air systeem om de huid af te koelen tijdens de sessie.

Tijdens uw afspraak helpt dit huidkoelsysteem om laserontharing voor mannen minder pijnlijk te maken. Na de sessie brengt onze assistent een vochtinbrengende crème aan op het behandelde gebied om het warmtegevoel te verlichten.

De huid kan enkele uren licht rood worden, maar dit is niet pijnlijk en kort na de sessie kunt u uw normale activiteiten hervatten. 

Épilation Laser pour Homme à Etterbeek, Bruxelles | Epilsoft

Behandelingsproces

Raadpleging   : Voordat u met uw laserontharingsbehandeling begint, kunt u tijdens de raadpleging een diagnose stellen en de beoogde gebieden definiëren. Er wordt met name gekeken naar uw niveau van haargroei en uw hormonale situatie. U

Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Voorzorgsmaatregelen   : 

–   Geen blootstelling aan de zon   of zonnebank tijdens de behandeling.
– De aanwezige haren op het te behandelen gebied mogen   maximaal 1 mm  lang zijn voor de sessie. Scheren moet dienovereenkomstig worden gedaan (behalve voor vrouwengezichten).
– De haren  mogen niet worden gebleekt of geëpileerd of gewaxt omdat de laser de haarbol aantast. 

Risico’s en bijwerkingen   :

 • Na de laserbehandeling kan er plaatselijk een lichte warmte of een tintelend gevoel optreden, wat kan worden verzacht met ijspakken
 • De huid zal reageren na de behandeling en er zal een voorbijgaande roodheid of kleine papels zijn die na 24-48 uur verdwijnen of langer kunnen duren in het geval van gebieden met dikker haar of in het geval van een reactieve huid
 • Als erytheem optreedt, worden koude kompressen aangebracht of kan thermaal water meerdere keren met tussenpozen van een uur op het behandelde gebied worden gesproeid. Na het verwijderen van het gezichtshaar raadt de behandelaar aan om een ​​crème met een beschermende factor te gebruiken.
 • Warme douches op de behandelde zone of sauna’s zijn verboden op de dag van de behandeling
 • Blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebanken zijn verboden gedurende ten minste 2 weken na de behandeling, aangezien het haar in het behandelde gebied normaal zal groeien, maar na een interval van 10-14 dagen zal de wortel achteruitgaan en worden verwijderd. Na meerdere permanente ontharingssessies zult u merken dat de haargroei vertraagt ​​en fijner wordt.  

Risico’s en bijwerkingen  :

 • Na de laserbehandeling kan er plaatselijk een lichte warmte of een tintelend gevoel optreden, wat kan worden verzacht met ijspakken
 • De huid zal reageren na de behandeling en er zal voorbijgaande roodheid of kleine papels zijn die na 24-48 uur zullen verdwijnen of langer kunnen duren in het geval van gebieden met dikker haar of in het geval van een reactieve huid
 • Als erytheem optreedt, worden koude kompressen aangebracht of kan thermaal water meerdere keren met tussenpozen van een uur op het behandelde gebied worden gesproeid. Na het verwijderen van het gezichtshaar raadt de behandelaar aan om een ​​crème met een beschermende factor te gebruiken.
 • Warme douches op de behandelde zone of sauna’s zijn verboden op de dag van de behandeling
 • Blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebanken zijn verboden gedurende ten minste 2 weken na de behandeling, aangezien het haar in het behandelde gebied normaal zal groeien, maar na een interval van 10-14 dagen zal de wortel achteruitgaan en worden verwijderd. Na meerdere permanente ontharingssessies merkt u een vertraging van de haargroei, die fijner wordt. 

Veel Gestelde Vragen

Het gezichtsgebied is relatief klein, wat de behandeling snel maakt. Over het algemeen duurt een laserontharing in het gezicht tussen de 10 en 15 minuten.

 

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van uw lichaamshaar, haarkleur en huidtype. Over het algemeen zult u vanaf de eerste sessies een vermindering van de haargroei merken, met fijnere en minder haartjes.

 

Laserontharing kan van persoon tot persoon anders aanvoelen, maar de meeste mensen beschrijven de sensatie als een licht tintelend of opwarmend gevoel. Tijdens de behandeling wordt een apparaat gebruikt dat huidkoeling van het behandelde gebied mogelijk maakt, waardoor een verdovend effect ontstaat om ongemak te minimaliseren.

Ben je van plan om te starten met definitief laserontharen bij EpilSoft? Benieuwd wat de tarieven zijn en wat er bij zo’n behandeling is inbegrepen? Vraag je je af of er supplementen te verwachten zijn en of alle delen van het lichaam bedekt zijn met deze techniek voor permanent ontharen? U vraagt ​​zich ook af wat het te verwachten budget is en of er voordelige pakketten worden aangeboden, evenals de mogelijke variatie in kosten tussen laserontharingssessies.

Wij stellen u graag onze prijzen voor en beantwoorden al uw vragen.

 • Bovenlip €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Familie €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Neus + Neusgaten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • ovaal gezicht €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Volledige gezicht €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Volledig gezicht + nek €123 &nbsp&nbsp&nbsp€ 110
 • Oksels €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Bovenarm €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Onderarmen + handen €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Handen €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Vingers €28 &nbsp&nbsp&nbsp€ 25
 • Volledige armen + handen €123 &nbsp&nbsp&nbsp€ 110
 • Schouders €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Borsten €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Tepels €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Abdominale lijn €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Buik €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Onderrug €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Bovenkant van de rug €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Volledige rug €189 &nbsp&nbsp&nbsp€ 170
 • Klassieke bikini €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Ingesneden bikini €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Volledige bikinilijn €95 &nbsp&nbsp&nbsp€ 85
 • FIS €50 &nbsp&nbsp&nbsp€ 45
 • Stoel €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Halve benen €145 &nbsp&nbsp€ 130
 • Voeten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40&nbsp
 • zij hebben €28 &nbsp&nbsp&nbsp€ 25&nbsp
 • Volle benen €278 &nbsp&nbsp€ 250
 • Dijen €156 &nbsp&nbsp&nbsp€ 140
 • Vierkante dijen €100 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 90&nbsp
 • Contour baard nek €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Contour baard wang €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Koord €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Volle baard €100 &nbsp&nbsp&nbsp€ 90
 • Kraag van een overhemd €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Oren €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Neus + neusgaten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Hele gezicht €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Oksels €67 &nbsp&nbsp&nbsp€ 60
 • Bovenarm €84 &nbsp&nbsp&nbsp€ 75
 • Onderarmen + handen €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Handen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • vingers €28 &nbsp&nbsp&nbsp€ 25
 • Volledige armen + handen €167 &nbsp&nbsp&nbsp€ 150
 • Schouders €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Torso €123 &nbsp&nbsp&nbsp€ 110
 • Buik €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Onderrug €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Bovenkant van de rug €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Volledige rug €200 &nbsp&nbsp&nbsp€ 180
 • Volle bikini €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Geslachtsdelen €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • FIS €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Zitvlak €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Zij hebben €28 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 25
 • halve benen €223 &nbsp&nbsp&nbsp€ 200
 • Volle benen €334 &nbsp&nbsp&nbsp€ 300
 • Voeten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Dijen €223 &nbsp&nbsp&nbsp€ 200

 • Bovenlip €170 &nbsp&nbsp&nbsp€ 136
 • Familie €170 &nbsp&nbsp&nbsp€ 136
 • Neus + Neusgaten €170 &nbsp&nbsp&nbsp€ 136
 • Voor hen €225 &nbsp&nbsp&nbsp€ 180
 • Voor hen €225 &nbsp&nbsp&nbsp€ 180
 • ovaal gezicht €280 &nbsp&nbsp&nbsp€ 224
 • Volledige gezicht €445 &nbsp&nbsp&nbsp€ 356
 • Volledig gezicht + nek €615 &nbsp&nbsp&nbsp€ 492
 • Oksels €220 &nbsp&nbsp&nbsp€ 176
 • Bovenarm €275 &nbsp&nbsp&nbsp€ 220
 • Onderarmen + handen €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Handen €165 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 132
 • Vingers €140 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 112
 • Volledige armen + handen €605 &nbsp&nbsp&nbsp€ 484
 • Schouders €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Borst €275 &nbsp&nbsp&nbsp€ 220
 • Tepels €165 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 132
 • Abdominale lijn €165 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 132
 • Buik €440 &nbsp&nbsp&nbsp€ 352
 • Onderrug €550 &nbsp&nbsp&nbsp€ 440
 • Bovenkant van de rug €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Volledige rug €935 &nbsp&nbsp&nbsp€ 748
 • Klassieke bikini €275 &nbsp&nbsp&nbsp€ 220
 • Ingesneden bikini €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Volledige bikinilijn €470 &nbsp&nbsp&nbsp€ 382
 • FIS €250 &nbsp&nbsp&nbsp€ 200
 • Zitvlak €440 &nbsp&nbsp&nbsp€ 352
 • Halve Benen €715 &nbsp&nbsp&nbsp€ 585
 • Voeten €220 &nbsp&nbsp&nbsp€ 176
 • Zij Hebben €140 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 112
 • Volle benen €1375 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1100
 • Dijen €770 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 616
 • Vierkante dijen €500 &nbsp&nbsp&nbsp€ 400
 • Contour barbe cou €225   € 180
 • Contour barbe joue €225   € 180
 • Moustache €225   € 180
 • Barbe entière €500  € 400
 • Col de chemise €225   € 180
 • Cou €225   € 180
 • Nuque €225   € 180
 • Oreilles €225   € 180
 • Nez + narines €225   € 180
 • Visage entier €560   € 448
 • Aisselles €335   € 268
 • Haut du bras €420   € 336
 • Avant-bras + mains €560   € 448
 • Mains €225   € 180
 • Doigts €140    € 112
 • Bras entiers + mains €835   € 668
 • Epaules €445   € 356
 • Torse €615   € 492
 • Ventre €560   € 448
 • Bas du dos €560   € 448
 • Haut du dos €560   € 448
 • Dos entier €1000  € 800
 • Maillot complet €560   € 448
 • Parties génitales €445   € 356
 • SIF €280   € 224
 • Fesses €560   € 448
 • Orteils €140    € 112
 • Demi jambes €1115   € 892
 • Jambes complètes €1670  € 1336
 • Pieds €225   € 180
 • Cuisses €1115   € 892

 • Bovenlip €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Familie €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Neus + Neusgaten €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Voor hen €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Voor hen €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • ovaal gezicht €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • volledige gezicht €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • Volledig gezicht + nek €984 &nbsp&nbsp&nbsp€ 738
 • Oksels €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Bovenarm €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Onderarmen + handen €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • Handen €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Vingers €224 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 168
 • Volledige armen + handen €984 &nbsp&nbsp&nbsp€ 738
 • Schouders €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • borsten €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Tepels €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • buik lijn €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Buik €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • Onderrug €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Bovenkant van de rug €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • Volledige rug €1512 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1134
 • Klassieke trui €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Jersey met inkepingen €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • Compleet truitje €760 &nbsp&nbsp&nbsp€ 570
 • FIS €400 &nbsp&nbsp&nbsp€ 300
 • Zitvlak €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • halve benen €1160 &nbsp&nbsp&nbsp€ 870
 • Voeten €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Zij Hebben €224 &nbsp&nbsp&nbsp € 168
 • Volle benen €2224 &nbsp&nbsp€ 1668
 • Dijen €1248 &nbsp&nbsp&nbsp€ 936
 • Vierkante dijen €800 &nbsp&nbsp&nbsp€ 600
 • Contour barbecue cou €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Contour baard wang €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Koord €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Volle baard €800 &nbsp&nbsp&nbsp€ 600
 • Kraag €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Cou €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Voor hen €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Oren €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Neus + Neusgaten €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Volledige gezicht €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Oksels €536 &nbsp&nbsp&nbsp€ 402
 • bovenarm €672 &nbsp&nbsp&nbsp€ 504
 • Onderarmen + handen €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Hoofdgerechten €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • vingers €224 &nbsp&nbsp&nbsp € 168
 • Volledige armen + handen €1336 &nbsp€ 1002
 • Schouders €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • Torso €984 &nbsp&nbsp&nbsp€ 738
 • Buik €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Onderrug €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Bovenkant van de rug €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Volledige rug €1600 &nbsp€ 1200
 • Compleet truitje €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Geslachtsdelen €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • FIS €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Zitvlak €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Zij hebben €224 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 168
 • Halve Benen €1784 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1338
 • Volle benen €2672 &nbsp&nbsp€ 2004
 • Voeten €360 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Dijen €1784 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1338

 • Benen + klassieke bikinilijn + oksels + sif €429 &nbsp&nbsp&nbsp€ 341
 • Benen + hoog uitgesneden bikinilijn + oksels + sif €451 &nbsp&nbsp&nbsp€ 360
 • Benen + volledige bikini + oksels + sif €468 &nbsp&nbsp&nbsp€ 376
 • Benen + klassieke bikinilijn + oksels + sif €429 &nbsp&nbsp&nbsp€ 341
 • Benen + hoog uitgesneden bikinilijn + oksels + sif €451 &nbsp&nbsp&nbsp€ 360
 • Benen + volledige bikini + oksels + sif €468 &nbsp&nbsp&nbsp€ 376
 • Gehele rug + romp + buik + nek €480 &nbsp&nbsp&nbsp€ 391
 • Volledige rug + schouders + bovenarm + nek €418 &nbsp&nbsp&nbsp€ 335
 • Gehele rug + buik + romp + schouders + bovenarm + nek €653 &nbsp&nbsp&nbsp€ 547
 • Gehele rug + romp + buik + nek €480 &nbsp&nbsp&nbsp€ 391
 • Volledige rug + schouders + bovenarm + nek €414 &nbsp&nbsp&nbsp€ 335
 • Gehele rug + buik + romp + schouders + bovenarm + nek €653 &nbsp&nbsp&nbsp€ 547

JE EERSTE RAADPLEGING EN EEN ZONE ZIJN GRATIS!

We bieden u een eerste consult en een gratis test om uw protocol vast te stellen en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen, aangepast aan uw huidfototype. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Scroll naar boven