Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie
Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie

Permanente laserontharing voor vrouwen

Laserontharing is de ideale oplossing voor alle vrouwen die bezorgd zijn om hun schoonheid en welzijn. In tegenstelling tot traditionele ontharing, die vervelend en soms pijnlijk kan zijn en vaak wordt gevolgd door snelle hergroei, ingegroeide haartjes en irritaties, biedt laserbehandeling een effectieve en langdurige oplossing.

Dankzij tal van wetenschappelijke onderzoeken is laserontharing de veiligste en meest effectieve methode gebleken om van ongewenste haargroei af te komen. Met deze technologie kunnen vrouwen eindelijk afscheid nemen van het repetitieve karwei van traditionele ontharing. 

Haarverwijdering wordt vaak gezien als een last voor vrouwen die om hun schoonheid en welzijn geven. Traditionele ontharingsmethoden zijn repetitief, arbeidsintensief, soms pijnlijk en leiden vaak tot snelle hergroei, ingegroeide haartjes en irritaties.

Er bestaat echter een effectieve oplossing: laserontharing voor vrouwen. Deze technologie is momenteel de enige die uitgebreid is bestudeerd. Al deze onderzoeken concluderen dat het de meest effectieve en veiligste methode is om van ongewenste haargroei af te komen.

Tijdens uw eerste consult geven onze laserexperts van EpilSoft u alle details over het laserprotocol dat is afgestemd op uw specifieke haargroei. Voor de sessie moet het haar in het gebied worden geschoren. Omdat de oksels een relatief klein gebied zijn, duurt de laserontharingssessie voor vrouwen slechts enkele minuten.

Bovendien wordt de okselhuid over het algemeen niet sterk blootgesteld aan de zon, waardoor deze zone het hele jaar door probleemloos behandeld kan worden. 

Permanente laserontharing voor vrouwen biedt snelle, effectieve en vrijwel pijnloze resultaten. 

LASER ONTHARING VOOR VROUWEN – OKSELS

In het okselgebied wordt laserontharing sterk gevraagd door onze patiënten. Dankzij deze laserbehandeling kunnen uitstekende resultaten worden behaald, omdat het haar in dit gebied gepigmenteerd en dik is. U zult al snel kunnen genieten van gladde, zachte en haarvrije oksels.
Net als bij andere gebieden, richt de laser zich op haren in de groeifase tijdens elke sessie. Aangezien niet alle haren in het gebied tegelijkertijd in dezelfde fase zitten, zijn er meerdere laserontharingssessies voor vrouwen nodig om optimale resultaten te bereiken. 

Design sans titre-72
LASER ONTHARING VOOR VROUWEN – GEZICHTSGEBIED

Het gezicht is voortdurend blootgesteld en zou er elke dag schoon en vlekkeloos uit moeten zien. Ongewenst gezichtshaar kan vaak leiden tot zelfbewustzijn bij vrouwen.
Laserontharing voor vrouwen is de ultieme oplossing om effectief gezichtshaar te verwijderen. Het zal je helpen om van dit ongewenste haar af te komen en een zelfverzekerde en zorgeloze uitstraling te herwinnen. 

Design sans titre-70
LASER ONTHARING VOOR VROUWEN – BIKINIGEBIED

Laserontharing voor het bikinigebied biedt een permanente oplossing om af te komen van de ongemakken van traditionele haarverwijdering in deze zone. Of het nu gaat om het vaak irriterende scheren of het pijnlijke en maandelijkse waxen, het verwijderen van haar in het bikinigebied kan lastig zijn en leiden tot onvolkomenheden.
Permanente laserontharing voor vrouwen is de beste oplossing om een gladde, zachte huid te bereiken en af te komen van ongewenst haar, bultjes en ingegroeide haren!

Tijdens uw eerste sessie zult u beslissen over de bikinivorm die u wilt bereiken.

Er zijn 3 soorten bikinivormen:

 1. Klassieke Bikini Ontharing: 2 cm voorbij de rand van het ondergoed. Voor permanente laserontharing van dit type houdt u uw ondergoed aan en zal de assistent de laser aanbrengen op de haren die er voorbij gaan. Op deze manier verwijdert u permanent haar in het liesgebied terwijl het schaamhaar onaangeroerd blijft.
 2. Hoge Bikini Ontharing: U kunt de vorm kiezen, exclusief de schaamlippen. Voor dit type bikini zal uw EpilSoft laserassistent u vragen uw ondergoed uit te trekken. U bepaalt het gebied van het haar dat u wilt behouden. Daarom wordt er haar verwijderd in het liesgebied en een deel van het schaamstreek.
 3. Volledige Bikini Ontharing: U kunt de vorm kiezen, inclusief de schaamlippen. Dit type bikini omvat het verwijderen van al het schaamhaar, inclusief het haar op de schaamlippen. Het is belangrijk op te merken dat op de schaamlippen, waar de haren dunner zijn en de huid vaak donkerder is, aan het einde van het laserprotocol mogelijk nog een lichte vacht aanwezig kan zijn. De haren in het behandelgebied moeten voor de sessie een maximale lengte van 1 mm hebben, en u moet dienovereenkomstig scheren. 
Design sans titre-44
LASER ONTHARING VOOR VROUWEN – BENEN

Laserontharing voor de benen is een populaire en effectieve methode bij Epilsoft om ongewenst haar permanent te verwijderen in dit gebied van het lichaam. Hier zijn enkele belangrijke punten om te weten over laserontharing voor de benen:

 1. Effectiviteit: Laserontharing wordt beschouwd als een van de meest effectieve methoden om haargroei op de benen te verwijderen. Het vermindert aanzienlijk de dichtheid en dikte van het haar, met langdurige resultaten.
 2. Voorbereiding: Voor een laserontharingssessie voor de benen is het aanbevolen om het haar in het behandelgebied te scheren. Vermijd zonblootstelling gedurende minstens 6 weken voor en na de sessie om het risico op brandwonden of huidirritaties te verminderen. Als u besluit om tijdens de zomer een pauze te nemen van uw sessies, zorg er dan voor dat uw huid volledig ongebruind is voordat u terugkeert voor uw laserbehandeling, wat meestal ongeveer 1 maand duurt. Hierdoor kan de algehele behandeling met enkele maanden en sessies worden verlengd om de haren die tijdens de pauze niet door de laser zijn behandeld, in te halen.
 3. Gewaarwordingen tijdens de behandeling: De gewaarwordingen tijdens laserontharing kunnen van persoon tot persoon verschillen, maar de meeste mensen beschrijven het gevoel als een lichte tinteling of warmte. Tijdens de behandeling wordt een apparaat gebruikt om het behandelde gebied te koelen, wat een verdovend effect veroorzaakt om het ongemak te minimaliseren.
 4. Resultaten: Na elke sessie zult u een geleidelijke afname van haargroei op uw benen opmerken. De teruggroeiende haren zijn meestal fijner en minder in aantal. Met elke aanvullende sessie zullen de resultaten blijven verbeteren. 
Design sans titre-71

Behandelingsproces

Raadpleging   : Voordat u met uw laserontharingsbehandeling begint, kunt u tijdens de raadpleging een diagnose stellen en de beoogde gebieden definiëren. Er wordt met name gekeken naar uw niveau van haargroei en uw hormonale situatie. U

Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Voorzorgsmaatregelen   : 

–   Geen blootstelling aan de zon   of zonnebank tijdens de behandeling.
– De aanwezige haren op het te behandelen gebied mogen   maximaal 1 mm  lang zijn voor de sessie. Scheren moet dienovereenkomstig worden gedaan (behalve voor vrouwengezichten).
– De haren  mogen niet worden gebleekt of geëpileerd of gewaxt omdat de laser de haarbol aantast.  

Duur van de sessie  : De duur van een laserontharingssessie kan variëren van 10 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel.

Duur van de behandeling  : De totale duur van de behandeling hangt af van verschillende factoren zoals haardichtheid, haarkleur en huidtype van elk individu. Over het algemeen kan een langdurige behandeling de haargroei vertragen, dunner maken en de hoeveelheid verminderen.

Comfort : Tijdens de behandeling wordt een apparaat gebruikt dat de huid van het behandelde gebied afkoelt, waardoor een verdovend effect ontstaat. 

Risico’s en bijwerkingen   :

 • Na de laserbehandeling kan er plaatselijk een lichte warmte of een tintelend gevoel optreden, wat kan worden verzacht met ijspakken
 • De huid zal reageren na de behandeling en er zal voorbijgaande roodheid of kleine papels zijn die na 24-48 uur zullen verdwijnen of langer kunnen duren in het geval van gebieden met dikker haar of in het geval van een reactieve huid
 • Als erytheem optreedt, worden koude kompressen aangebracht of kan thermaal water meerdere keren met tussenpozen van een uur op het behandelde gebied worden gesproeid. Na het verwijderen van het gezichtshaar raadt de behandelaar aan om een ​​crème met een beschermende factor te gebruiken.
 • Warme douches op de behandelde zone of sauna’s zijn verboden op de dag van de behandeling
 • Blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebanken zijn verboden gedurende ten minste 2 weken na de behandeling, aangezien het haar in het behandelde gebied normaal zal groeien, maar na een interval van 10-14 dagen zal de wortel achteruitgaan en worden verwijderd. Na meerdere permanente ontharingssessies zult u merken dat de haargroei vertraagt ​​en fijner wordt.  

Veel Gestelde Vragen

Het gezichtsgebied is relatief klein, wat de behandeling snel maakt. Over het algemeen duurt een laserontharing in het gezicht tussen de 10 en 15 minuten.  

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van uw lichaamshaar, haarkleur en huidtype. Over het algemeen zult u vanaf de eerste sessies een vermindering van de haargroei merken, met fijnere en minder haartjes. 

De sensaties van laserontharing kunnen van persoon tot persoon verschillen, maar de meeste mensen beschrijven het gevoel als een lichte tinteling of warmte. Tijdens de behandeling wordt een apparaat gebruikt om het behandelde gebied af te koelen, waardoor een verdovend effect ontstaat om ongemak te minimaliseren.  

Overweegt u om te starten met definitief laserontharen bij EpilSoft? Bent u benieuwd naar de prijzen en wat er bij zo’n behandeling is inbegrepen? Vraagt ​​u zich af of er extra kosten zijn waarmee u rekening moet houden en of alle delen van het lichaam worden gedekt door deze permanente ontharingstechniek? Bent u ook benieuwd naar het budget dat u moet opstellen en of er voordelige pakketten worden aangeboden, evenals de mogelijke variatie in kosten tussen laserontharingssessies?

We presenteren u graag onze prijzen en beantwoorden al uw vragen. 

 • Bovenlip €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Familie €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Neus + Neusgaten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • ovaal gezicht €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Volledige gezicht €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Volledig gezicht + nek €123 &nbsp&nbsp&nbsp€ 110
 • Oksels €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Bovenarm €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Onderarmen + handen €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Handen €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Vingers €28 &nbsp&nbsp&nbsp€ 25
 • Volledige armen + handen €123 &nbsp&nbsp&nbsp€ 110
 • Schouders €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Borsten €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Tepels €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Abdominale lijn €34 &nbsp&nbsp&nbsp€ 30
 • Buik €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Onderrug €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Bovenkant van de rug €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Volledige rug €189 &nbsp&nbsp&nbsp€ 170
 • Klassieke bikini €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Ingesneden bikini €78 &nbsp&nbsp&nbsp€ 70
 • Volledige bikinilijn €95 &nbsp&nbsp&nbsp€ 85
 • FIS €50 &nbsp&nbsp&nbsp€ 45
 • Stoel €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Halve benen €145 &nbsp&nbsp€ 130
 • Voeten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40&nbsp
 • zij hebben €28 &nbsp&nbsp&nbsp€ 25&nbsp
 • Volle benen €278 &nbsp&nbsp€ 250
 • Dijen €156 &nbsp&nbsp&nbsp€ 140
 • Vierkante dijen €100 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 90&nbsp
 • Contour baard nek €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Contour baard wang €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Koord €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Volle baard €100 &nbsp&nbsp&nbsp€ 90
 • Kraag van een overhemd €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Voor hen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Oren €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Neus + neusgaten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Hele gezicht €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Oksels €67 &nbsp&nbsp&nbsp€ 60
 • Bovenarm €84 &nbsp&nbsp&nbsp€ 75
 • Onderarmen + handen €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Handen €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • vingers €28 &nbsp&nbsp&nbsp€ 25
 • Volledige armen + handen €167 &nbsp&nbsp&nbsp€ 150
 • Schouders €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • Torso €123 &nbsp&nbsp&nbsp€ 110
 • Buik €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Onderrug €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Bovenkant van de rug €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Volledige rug €200 &nbsp&nbsp&nbsp€ 180
 • Volle bikini €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Geslachtsdelen €89 &nbsp&nbsp&nbsp€ 80
 • FIS €56 &nbsp&nbsp&nbsp€ 50
 • Zitvlak €112 &nbsp&nbsp&nbsp€ 100
 • Zij hebben €28 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 25
 • halve benen €223 &nbsp&nbsp&nbsp€ 200
 • Volle benen €334 &nbsp&nbsp&nbsp€ 300
 • Voeten €45 &nbsp&nbsp&nbsp€ 40
 • Dijen €223 &nbsp&nbsp&nbsp€ 200

 • Bovenlip €170 &nbsp&nbsp&nbsp€ 136
 • Familie €170 &nbsp&nbsp&nbsp€ 136
 • Neus + Neusgaten €170 &nbsp&nbsp&nbsp€ 136
 • Voor hen €225 &nbsp&nbsp&nbsp€ 180
 • Voor hen €225 &nbsp&nbsp&nbsp€ 180
 • ovaal gezicht €280 &nbsp&nbsp&nbsp€ 224
 • Volledige gezicht €445 &nbsp&nbsp&nbsp€ 356
 • Volledig gezicht + nek €615 &nbsp&nbsp&nbsp€ 492
 • Oksels €220 &nbsp&nbsp&nbsp€ 176
 • Bovenarm €275 &nbsp&nbsp&nbsp€ 220
 • Onderarmen + handen €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Handen €165 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 132
 • Vingers €140 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 112
 • Volledige armen + handen €605 &nbsp&nbsp&nbsp€ 484
 • Schouders €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Borst €275 &nbsp&nbsp&nbsp€ 220
 • Tepels €165 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 132
 • Abdominale lijn €165 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 132
 • Buik €440 &nbsp&nbsp&nbsp€ 352
 • Onderrug €550 &nbsp&nbsp&nbsp€ 440
 • Bovenkant van de rug €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Volledige rug €935 &nbsp&nbsp&nbsp€ 748
 • Klassieke bikini €275 &nbsp&nbsp&nbsp€ 220
 • Ingesneden bikini €385 &nbsp&nbsp&nbsp€ 308
 • Volledige bikinilijn €470 &nbsp&nbsp&nbsp€ 382
 • FIS €250 &nbsp&nbsp&nbsp€ 200
 • Zitvlak €440 &nbsp&nbsp&nbsp€ 352
 • Halve Benen €715 &nbsp&nbsp&nbsp€ 585
 • Voeten €220 &nbsp&nbsp&nbsp€ 176
 • Zij Hebben €140 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 112
 • Volle benen €1375 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1100
 • Dijen €770 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 616
 • Vierkante dijen €500 &nbsp&nbsp&nbsp€ 400
 • Contour barbe cou €225   € 180
 • Contour barbe joue €225   € 180
 • Moustache €225   € 180
 • Barbe entière €500  € 400
 • Col de chemise €225   € 180
 • Cou €225   € 180
 • Nuque €225   € 180
 • Oreilles €225   € 180
 • Nez + narines €225   € 180
 • Visage entier €560   € 448
 • Aisselles €335   € 268
 • Haut du bras €420   € 336
 • Avant-bras + mains €560   € 448
 • Mains €225   € 180
 • Doigts €140    € 112
 • Bras entiers + mains €835   € 668
 • Epaules €445   € 356
 • Torse €615   € 492
 • Ventre €560   € 448
 • Bas du dos €560   € 448
 • Haut du dos €560   € 448
 • Dos entier €1000  € 800
 • Maillot complet €560   € 448
 • Parties génitales €445   € 356
 • SIF €280   € 224
 • Fesses €560   € 448
 • Orteils €140    € 112
 • Demi jambes €1115   € 892
 • Jambes complètes €1670  € 1336
 • Pieds €225   € 180
 • Cuisses €1115   € 892

 • Bovenlip €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Familie €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Neus + Neusgaten €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Voor hen €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Voor hen €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • ovaal gezicht €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • volledige gezicht €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • Volledig gezicht + nek €984 &nbsp&nbsp&nbsp€ 738
 • Oksels €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Bovenarm €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Onderarmen + handen €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • Handen €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Vingers €224 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 168
 • Volledige armen + handen €984 &nbsp&nbsp&nbsp€ 738
 • Schouders €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • borsten €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Tepels €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • buik lijn €272 &nbsp&nbsp&nbsp€ 204
 • Buik €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • Onderrug €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Bovenkant van de rug €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • Volledige rug €1512 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1134
 • Klassieke trui €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Jersey met inkepingen €624 &nbsp&nbsp&nbsp€ 468
 • Compleet truitje €760 &nbsp&nbsp&nbsp€ 570
 • FIS €400 &nbsp&nbsp&nbsp€ 300
 • Zitvlak €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • halve benen €1160 &nbsp&nbsp&nbsp€ 870
 • Voeten €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Zij Hebben €224 &nbsp&nbsp&nbsp € 168
 • Volle benen €2224 &nbsp&nbsp€ 1668
 • Dijen €1248 &nbsp&nbsp&nbsp€ 936
 • Vierkante dijen €800 &nbsp&nbsp&nbsp€ 600
 • Contour barbecue cou €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Contour baard wang €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Koord €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Volle baard €800 &nbsp&nbsp&nbsp€ 600
 • Kraag €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Cou €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Voor hen €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Oren €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Neus + Neusgaten €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Volledige gezicht €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Oksels €536 &nbsp&nbsp&nbsp€ 402
 • bovenarm €672 &nbsp&nbsp&nbsp€ 504
 • Onderarmen + handen €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Hoofdgerechten €360 &nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • vingers €224 &nbsp&nbsp&nbsp € 168
 • Volledige armen + handen €1336 &nbsp€ 1002
 • Schouders €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • Torso €984 &nbsp&nbsp&nbsp€ 738
 • Buik €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Onderrug €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Bovenkant van de rug €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Volledige rug €1600 &nbsp€ 1200
 • Compleet truitje €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Geslachtsdelen €712 &nbsp&nbsp&nbsp€ 534
 • FIS €448 &nbsp&nbsp&nbsp€ 336
 • Zitvlak €896 &nbsp&nbsp&nbsp€ 672
 • Zij hebben €224 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 168
 • Halve Benen €1784 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1338
 • Volle benen €2672 &nbsp&nbsp€ 2004
 • Voeten €360 &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp€ 270
 • Dijen €1784 &nbsp&nbsp&nbsp€ 1338

 • Benen + klassieke bikinilijn + oksels + sif €429 &nbsp&nbsp&nbsp€ 341
 • Benen + hoog uitgesneden bikinilijn + oksels + sif €451 &nbsp&nbsp&nbsp€ 360
 • Benen + volledige bikini + oksels + sif €468 &nbsp&nbsp&nbsp€ 376
 • Benen + klassieke bikinilijn + oksels + sif €429 &nbsp&nbsp&nbsp€ 341
 • Benen + hoog uitgesneden bikinilijn + oksels + sif €451 &nbsp&nbsp&nbsp€ 360
 • Benen + volledige bikini + oksels + sif €468 &nbsp&nbsp&nbsp€ 376
 • Gehele rug + romp + buik + nek €480 &nbsp&nbsp&nbsp€ 391
 • Volledige rug + schouders + bovenarm + nek €418 &nbsp&nbsp&nbsp€ 335
 • Gehele rug + buik + romp + schouders + bovenarm + nek €653 &nbsp&nbsp&nbsp€ 547
 • Gehele rug + romp + buik + nek €480 &nbsp&nbsp&nbsp€ 391
 • Volledige rug + schouders + bovenarm + nek €414 &nbsp&nbsp&nbsp€ 335
 • Gehele rug + buik + romp + schouders + bovenarm + nek €653 &nbsp&nbsp&nbsp€ 547

UW EERSTE RAADPLEGING EN ÉÉN RUIMTE ZIJN GRATIS!

We bieden u een eerste consult en een gratis test om uw protocol vast te stellen en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen, afgestemd op uw huidfototype. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Scroll naar boven