De Experts van laserontharing - Eerste consultatie + GRATIS okselsessie
De Experts van laserontharing - Eerste consultatie + GRATIS okselsessie

Laserontharing met Alexandrite en Nd-YAG

Permanente ontharing, the real deal

Waarom de laser?

Wat maakt de laser zo bijzonder? Simpel gezegd, het is de meest efficiënte, veilige en comfortabele technologie. In tegenstelling tot gepulseerd licht, garandeert laserontharing permanente en definitieve resultaten. En we zijn experts op dit gebied, wat een duidelijk voordeel is. 

EPILSOFT-LASERS

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

EpilSoft, medische laserexperts, de echte laser. We gebruiken uitsluitend Candela Alexandrite en Candela Nd-Yag lasers , geen IPL SHR. 

Onze lasers richten zich op de melanine die in het haar aanwezig is. Dit zal de laserenergie omzetten in warmte, die op zijn beurt alle structuren die betrokken zijn bij de haarproductie permanent zal vernietigen. Als gevolg hiervan is hergroei van haar uit een follikel dat met een laser is gebrand bijna onmogelijk.

 

UW EXPERT IN PERMANENTE LASERONTHARING

LASER HAAR VERWIJDERING

Laserontharing is gebaseerd op het principe van foto-epilatie, waarbij licht op het haarzakje wordt gericht om het te verwarmen en te vernietigen. Lasertechnologie produceert een enkele golflengte, waardoor het uiterst nauwkeurig en effectiever is dan andere ontharingstechnieken voor alle soorten haar. Het licht dat door de laser wordt geproduceerd, wordt specifiek aangetrokken door de melanine die aanwezig is in het haar en de follikel. Door om te zetten in warmte elimineert dit licht de haarwortel. Bijgevolg wordt de follikel vernietigd, waardoor haargroei permanent wordt voorkomen. Het aantal laserontharingssessies dat nodig is, varieert afhankelijk van verschillende factoren en de fysiologie van elk individu. 

LASERONTHARING VOOR IEDEREEN

De duurzame oplossing!

Permanente laserontharing is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die permanent van hun ongewenste haar af willen. Of het nu gaat om permanente laserontharing voor vrouwen of permanente laserontharing voor mannen, ons centrum biedt laserontharingssessies voor alle delen van het lichaam, zowel voor esthetische als therapeutische doeleinden (om ingegroeide haren, folliculitis, enz. te behandelen). 

De techniek van laserontharing

CANDELA ALEXANDRITE EN CANDELA ND-YAG LASERS

Toegewijd aan uw tevredenheid hebben we onze laserontharingscentra uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Bij EpilSoft vindt u ultramoderne lasers van het merk Candela, waaronder Alexandrite lasers voor een lichte huid en Nd-YAG lasers voor donkere en zwarte huidtinten.

Candela, wereldleider op het gebied van esthetische lasers gedurende bijna 20 jaar, onderscheidt zich in de ontwikkeling van dermatologische lasers.

Candela wordt erkend als ‘s werelds grootste bedrijf dat gespecialiseerd is in dermatologische lasers.

Samenwerken met Candela garandeert de veiligheid van laserontharing, waardoor wij u de meest effectieve en efficiënte lasers op de markt kunnen bieden.

Wetenschappelijke studies bevestigen dat lasers van het merk Candela de meest overtuigende resultaten bieden, met garantie voor permanente laserontharing onder optimale omstandigheden.

De lasers van de nieuwste generatie en de expertise van onze professionals verzekeren u maximale doeltreffendheid en veilige laserontharing

Candela Alexandrite en Candela Nd-YAG lasers

Geavanceerde technologie. Maximale effectiviteit. Concrete resultaten.

Het principe van onze Candela lasers 

Wij zijn de ultieme referentie op het gebied van permanente laserontharing voor alle huidfototypes (Fitzpatrick classificatie). Ons laserplatform met dubbele golflengte combineert het vermogen en de snelheid van de Alexandrite-laser bij 755 nm met die van de Nd:YAG-laser bij 1064 nm, waardoor een uitzonderlijk hoog prestatievermogen wordt geboden op het gebied van snelheid, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en patiënttevredenheid. 

Behandelingsprocedure

Behandeling Overzicht :

Consult : Voordat u met uw laserontharingsbehandeling begint, vindt er een consultatiesessie plaats om een ​​diagnose te stellen en de doelgebieden te definiëren. Er wordt rekening gehouden met uw haardichtheid en hormonale situatie. Dit consult is gratis en verplicht u tot niets.

Voorzorgsmaatregelen :

Geen blootstelling aan de zon of zonnebanken tijdens de behandelingsperiode.
Het haar in het behandelgebied mag voor de sessie niet langer zijn dan 1 mm . Scheren moet dienovereenkomstig worden gedaan (behalve de gezichtszones van vrouwen).
Het haar mag niet worden gebleekt of verwijderd door middel van een pincet of hars, aangezien de laser op het haarzakje is gericht.  

Sessieduur : De duur van een laserontharingssessie kan variëren van 10 tot 60 minuten, afhankelijk van het behandelde lichaamsgebied.

Behandelingsduur : De totale behandelingsduur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals haardichtheid, haarkleur en huidtype. Over het algemeen helpt een langdurige behandeling de haargroei te vertragen, de haren fijner te maken en de hoeveelheid te verminderen.

Comfort : Tijdens de behandeling wordt een apparaat gebruikt om de behandelde zone af te koelen, waardoor een verdovend effect ontstaat.  

Risico’s en bijwerkingen :

  • Na de laserbehandeling kan er een licht gevoel van plaatselijke warmte of tintelingen zijn, die kunnen worden verlicht met ijskompressen.
  • De huid zal na de behandeling reageren en er zullen tijdelijke roodheid of kleine papels zijn die na 24-48 uur verdwijnen, of ze kunnen langer aanhouden in het geval van dikkere haarzones of een reactieve huid.
  • Als erytheem (roodheid) optreedt, worden koude kompressen aangebracht of kan thermaal water herhaaldelijk met tussenpozen van een uur op het behandelde gebied worden gesproeid. Na het verwijderen van het gezichtshaar raadt de behandelaar aan om een ​​crème met zonbescherming te gebruiken.
  • Warme douches op de behandelde zone of sauna’s zijn verboden op de dag van de behandeling.
  • Blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebanken zijn verboden gedurende ten minste 2 weken na de behandeling, aangezien het haar in het behandelde gebied aanvankelijk gewoon zal groeien, maar na een interval van 10 tot 14 dagen zal de wortel achteruitgaan en worden verwijderd. Na meerdere sessies definitief ontharen zal een vertraging van de haargroei worden opgemerkt en zullen de haartjes fijner worden.  

UW EERSTE RAADPLEGING EN ÉÉN GEBIED WORDEN AANGEBODEN!

We bieden u een eerste consult en een gratis test aan om uw protocol vast te stellen en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen, aangepast aan het fototype van uw huid. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.  

Scroll naar boven