De Experts van laserontharing - Eerste consultatie + GRATIS okselsessie
De Experts van laserontharing - Eerste consultatie + GRATIS okselsessie
BLOG
EpilSoft

LASER ONTHAREN VOOR DE ZOMER: MIJN RESOLUTIE!

INVESTEER IN JEZELF, OMDAT JE HET VERDIENT!

Investeer in uzelf en uw comfort in uw dagelijks leven en verlos uzelf van het gedoe van ontharing – kies voor permanente laserontharing.

De periodes van quarantaine vanwege de gezondheidssituatie hebben ons een verscheidenheid aan ongemakken en problemen gebracht, groot en klein.
Ben je het beu om je haar meedogenloos terug te zien groeien…

Moe van het scheren en harsen… Wax die overal druipt…

Moe van ingegroeide haartjes en de sporen die ze op je huid achterlaten… 

Bevrijd jezelf van haar en beperkingen en ontdek het echte leven buiten de badkamermuren!

De oplossing?

Zeg vaarwel tegen ongewenst haar met permanente laserontharing , voor een zorgeloos leven en een constant gladde huid. 

Waarom beginnen met laser ontharen?

Laserontharing: uw weg naar een haarvrije vrijheid.

Femme portant une mini-jupe avec assurance et confiance
Permanente ontharing biedt veel voordelen voor degenen die definitief van ongewenst haar af willen. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom mensen kiezen voor permanente ontharing:
 • Definitieve haarverwijdering: Zeg vaarwel tegen tijdelijke methoden! Met permanente ontharing kunt u voorgoed afscheid nemen van haar. Geniet van een gladde, zorgeloze huid zonder u zorgen te maken over haargroei.
 • Tijds- en inspanningsbesparing: Bespaar tijd voor dingen die er echt toe doen in het leven, zoals elk moment koesteren.
Heeft u enig idee hoeveel kostbare tijd u in uw leven aan ontharing besteedt?
 • Een gladde en irritatievrije huid: Permanente ontharing kan problemen met ingegroeide haren, irritatie en roodheid verminderen die gepaard gaan met andere ontharingsmethoden. Zodra haren permanent zijn verwijderd, blijft de huid over het algemeen gladder en minder gevoelig voor irritatie.
 • Geschikt voor verschillende lichaamsgebieden: Draag met vreugde rokken de hele zomer door! Met permanente ontharing hoeft u niet te wachten tot het haar teruggroeit om te genieten van een gladde, haarvrije huid.
 • Verhoogd zelfvertrouwen: Zeg vaarwel tegen onzekerheden en leef uw leven vol vertrouwen en zekerheid. U verdient het om trots te zijn op wie u bent.
 • Bespaar geld: Doe slimme besparingen, kies voor permanente ontharing en bespaar geld op de lange termijn.

Wanneer te beginnen met laserontharing?

De ergste vijand van de Alexandriet laser is een gebruinde huid

Bruinen is meestal een belangrijke contra-indicatie voor mensen met een lichte huid als het gaat om laserontharing. Daarom wordt vaak aanbevolen om laserontharingssessies te plannen tijdens koelere seizoenen wanneer blootstelling aan de zon beperkt is, zoals lente, herfst of winter.

 

Als een patiënt een gebruinde huid heeft, wordt aanbevolen om minstens 2 weken te wachten voordat ze beginnen met laserontharingssessies. Als ze daarentegen van plan zijn om in de zon te zijn, moeten ze ten minste 10 dagen na de sessie een zonnebrandcrème met SPF 50 gebruiken om hun huid te beschermen. 

Waarom?

De Alexandriet laser, die speciaal is ontworpen voor een lichte huid, verandert bij contact met het melanine in de haarfollikel in warmte en vernietigt het haar. Bij het bruinen concentreert melanine zich in de huid, wat een verbranding garandeert!
Gelukkig is er een Plan B!

Als u het uzelf niet moeilijk wilt maken, kies dan voor de Nd Yag laser!

Welke andere informatie moet u overwegen voordat u aan laserbehandeling begint?

Lees dit artikel (link invoegen)

Laserontharing wordt inderdaad beschouwd als een van de meest effectieve methoden voor het permanent behandelen van haarproblemen, zowel voor esthetische als therapeutische doeleinden, zoals de behandeling van ingegroeide haren. Er zijn echter enkele belangrijke overwegingen om rekening mee te houden met betrekking tot de soorten haar die door de laser worden behandeld en aanbevelingen voor de behandeling.

Soorten Haar Behandeld door de Alexandriet Laser: De Alexandriet laser is het meest effectief op donker haar. Melanine, het pigment verantwoordelijk voor de haarkleur, is het doelwit van de laser. Donker haar bevat meer melanine, waardoor het gemakkelijker is voor de laser om het te richten. Haar dat geen melanine bevat, zoals wit, rood of blond haar, kan niet effectief worden verwijderd door de laser.

Soorten Haar Behandeld door de Nd-Yag Laser: De Nd-YAG laser is speciaal ontworpen om donker en dik haar aan te pakken. Het is effectief voor het verwijderen van ongewenst haar op donkerdere huidtinten, inclusief fototypen IV tot VI. Het kan echter minder effectief zijn op lichter haar, zoals blond, rood of grijs haar, omdat ze minder melanine bevatten, het chromofoor dat door de laser wordt gericht. De specifieke golflengte van de Nd-YAG laser (1064 nanometer) maakt het mogelijk dieper in de huid door te dringen en haarfollikels op diepte te bereiken. Dit maakt het een geschikte optie voor haar op grotere delen van het lichaam, zoals benen, armen, rug of borst.

Aantal Benodigde Sessies: Het aantal sessies voor laserontharing kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals huidtype, haarnatuur, geslacht van de patiënt, leeftijd en het te behandelen gebied. Sommige hormonale onbalansen kunnen ook een rol spelen. Het is belangrijk om te wachten tot er nieuw haargroei is voordat u de volgende sessie plant. Het interval tussen de sessies varieert op basis van het behandelde gebied, huidfototype en haarnatuur. Gemiddeld wordt een interval van 6 tot 8 weken aanbevolen tussen elke sessie.

Aanbevelingen voor laserontharing: Voordat u begint met een laserontharing behandeling, zijn hier enkele belangrijke punten om te overwegen:

 1. Vermijd Blootstelling aan de Zon: Gedurende de behandelduur is het essentieel om directe blootstelling aan de zon te vermijden, omdat dit de melanine in de huid kan activeren, het doelwit van de laser, en mogelijk verbranding kan veroorzaken. Het wordt ook aanbevolen om te stoppen met het gebruik van zelfbruiners.
 2. Vermijd Waxen: Het wordt niet aanbevolen om te waxen (of enige methode te gebruiken die de haarbol verwijdert, zoals epileren, ontharingscrème of suikeren) in de maand voorafgaand aan de laserontharingssessie. Het te behandelen gebied moet echter 2 tot 3 dagen voor de afspraak worden geschoren, tenzij het het gezicht betreft.
 3. Optimale Haarlengte: Haar moet een maximale lengte van 1 mm hebben voor een effectieve laserbehandeling.
 4. Informeer Over Medicatie: Het is belangrijk om de laserassistent op de hoogte te stellen van eventuele medicatie die u gebruikt, vooral foto-sensibiliserende medicijnen, zodat zij de laserinstellingen dienovereenkomstig kan aanpassen.
 5. Vermijd Huidpigmenten: Het wordt geadviseerd om de week voor de behandeling niet met ongewassen nieuwe kleding te dragen, omdat deze kleine pigmenten kunnen achterlaten. 

Hoeveel kost het?

Als u informatie wilt krijgen over de toegepaste prijzen voor elk gebied en de  verschillende pakketten die we aanbieden, kunt u ze bekijken op onze Tarieven pagina.

Hoe maak ik een afspraak?

Nu u alle benodigde informatie heeft, kunt u doorgaan met het plannen van een afspraak online op onze website of telefonisch op 0470 581467 / 0476 857474. Dit proces is eenvoudig en snel, zodat u uw afspraak gemakkelijk en  efficiënt kunt boeken.

Welkom in de wereld zonder haar!

UW EERSTE RAADPLEGING EN EEN TEST ZIJN GRATIS!

Wij bieden u een eerste consultatie en een gratis test aan om uw behandelplan vast te stellen en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen, aangepast aan uw huidfototype. Deze consultatie is kosteloos en verplicht u tot niets. 

Profitez de notre offre spéciale de première consultation et de test gratuits.
Scroll naar boven
Spring naar de inhoud