Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie
Eerste consultatie + GRATIS oksel sessie
BLOG
EpilSoft

10 REDENEN OM OVER TE STAPPEN NAAR DEFINITIEVE ONTHARING MET LASER

Profitez de notre offre spéciale de première consultation et de test gratuits.
Je besteedt aanzienlijk wat tijd aan ontharing, scheren… maar twijfelt u nog steeds om over te stappen op definitieve laserontharing? Hier zijn 10 goede redenen die u zouden moeten aanmoedigen om de sprong eens en voor altijd te wagen.

1. Duurzame resultaten:

Definitieve laserontharing biedt langdurige resultaten door rechtstreeks op de haarfollikels te mikken en hun groei te remmen. Na meerdere sessies worden de meeste haren permanent verwijderd, wat een langetermijnoplossing biedt voor een zachtere huid. 

2. Tijds- en inspanningsbesparing:

Door te kiezen voor laserontharing bespaart u zichzelf de noodzaak om regelmatig te ontharen.Het is verrassend hoe laserontharing u kan helpen besparen. Desondanks moet deze definitieve techniek worden beschouwd als een investering eerder dan alleen een uitgave.Heeft u al berekend hoeveel uw ontharing u kost bij de schoonheidsspecialist? Het resultaat wordt snel bereikt! Vanaf het begin van uw laserbehandeling hoeft u niet meer regelmatig naar de schoonheidssalon te gaan. Bovendien, aangezien de sessies enkele weken uit elkaar liggen, kunt u uw betalingen over een langere periode spreiden… 

3. Comfort en pijnvermindering:

Vergeleken met andere ontharingsmethoden is laserontharing vaak minder pijnlijk en comfortabeler. Moderne technologieën, zoals geïntegreerde koelingstechnologie, dragen bij aan het minimaliseren van warmte- of ongemakssensaties tijdens de behandeling.

4. Aanpasbaarheid aan verschillende lichaamszones:

Laserontharing kan worden uitgevoerd op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de benen, de oksels, de bikinilijn, de rug en de borst. Ongeacht de zones die u wilt behandelen, kan laserontharing worden aangepast aan uw  specifieke behoeften.

5. Vermindering van ingegroeide haren:

Ingegroeide haren kunnen irritaties en huidproblemen veroorzaken. Laserontharing vermindert aanzienlijk het risico op ingegroeide haren, waardoor u een zachtere en onberispelijke huid kunt hebben.

6. Einde aan frequente scheerbeurten:

Definitieve laserontharing stelt u in staat om vaarwel te zeggen tegen regelmatig scheren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over snel teruggroeiende haren.

7. Zachtere huid:

Laserontharing bevordert een zachtere en gelijkmatigere huid. U kunt afscheid nemen van grove en ruwe haren.

8. Comfort tijdens de sessies:

Laserontharingssessies worden over het algemeen goed verdragen en zijn weinig pijnlijk. Technologische vooruitgang heeft deze methode comfortabeler gemaakt dan voorheen.

9. Verbetering van zelfvertrouwen:

Het verwijderen van ongewenst haar door middel van definitieve laserontharing kan een positieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen. U zult zich comfortabeler voelen in uw eigen huid en klaar om elke situatie aan te gaan.

10. Veiligheid en professionaliteit:

Laserontharing moet worden uitgevoerd door getrainde en ervaren professionals om een veilige en effectieve behandeling te garanderen. Al onze behandelaars hebben gespecialiseerde training in laserontharing. Uw behandelingsschema wordt opgesteld op basis van uw behoeften.

Alors, ne perdez plus de temps… Rejoignez les nombreuses patientes d’EpilSoft qui ont déjà compris toutes ces raisons !

Optez pour l’épilation définitive au laser… Et oubliez le reste !

Découvrez nos tarifs pour l’épilation laser dans différentes zones et nos différents forfaits !

Maintenant que vous avez toutes les informations nécessaires, vous pouvez prendre rendez-vous en ligne ou nous contacter au 0470/581467 ou au 0476/857474

UW EERSTE RAADPLEGING EN EEN TEST ZIJN GRATIS!

Wij bieden u een eerste consultatie en een gratis test aan om uw behandelplan vast te stellen en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen, aangepast aan uw huidfototype. Deze consultatie is kosteloos en verplicht u tot niets. 

Profitez de notre offre spéciale de première consultation et de test gratuits.
Scroll naar boven